Referencer

Tegnestuen har foretaget en bred vifte af opgaver for private og erhverv. Vi rådgiver bla. Københavns Lufthavn, Aticon og Humleby, ligesom vi hjælper en række af ejendomsudviklere med projektbyggerier.

Gennem årene har vi bistået private med hjælp til renoveringer, tilbygninger, nybyggeri og designopgaver.  Vores arkitektrådgivning forløber oftest gennem hele byggeprocessen, men vi hjælper også gerne med udvalgte faser i byggeriet, som fx.  en enkelt skitse eller tilsyn ved byggeriet. De nedenstående referencer er blot et udpluk af vores opgaver gennem tiden. Kontakt os eventuelt for bestemte referencer.

 

Referencer: Komplet arkitektarbejde, skitsering, myndighedsansøgning, projektering og byggetilsyn: Sommerhus i Kulhuse
Sommerhus i Kulhuse
Referencer: Arkitektrådgivning i forbindelse med Funkishus i Gentofte
Renovering af funkishus i Gentofte
Referencer: Sammenlægning af lejligheder på Østerbro
Sammenlægning af lejligheder på Østerbro
Referencer: Arkitekt rådgivning ifm altanprojekt på Slotsherrensvej
Ny altan på Slotsherrensvej
Skitseforslag; Udvidelse af Dybbølsbro
Udvidelse af Dybbølsbro
Referencer: Udvidelse af Sommerhus i Hornbæk
Udvidelse af sommerhus i Hornbæk
Skitsering og projektering af terrasse i Gentofte
Terrasse i Gentofte
Referencer: Skranke i Københavns Lufthavn
Informationsskranke i Købehavns Lufthavn
Arkitekttegnet hæve-sænkebord for privat kunde
Hæve-sænke-skrivebord

Vi hjælper dagligt private og firmaer med deres byggeprojekter. Variationen i vores kunders situation og projekt skaber individuelle behov for rådgivning. Sammen med vores kunder har vi fundet den rigtige løsning, baseret på deres ønsker til involvering, økonomi og styring. Om det har været et nyt etagebyggeri eller en mindre designopgave, har vi sammen med kunden fundet omfanget af vores rådgivning i projektet.

Som vores udvalgte referencer viser, arbejder vi både i mindre og større skala. Vi kender til kompleksiteten i både større og mindre sager, og håndterer både det administrative, funktionelle og æstetiske. Kontakt os for yderligere information, eller hvis du ønsker materiale fra et specifikt projekt.