Tegnestuen har foretaget en bred vifte af opgaver for private og offentlige bygherrer, boligforeninger og erhverv. Vi har rådgivet bla.  bla. Københavns Lufthavn med udvikling af parkeringshus, Blast Premier med indretning af e-sport studie ligesom vi hjælper en række ejendomsinvestorer med udvikling af deres projekter.

Gennem årene har vi bistået private med hjælp til renoveringer, tilbygninger, nybyggeri og designopgaver.  Vores arkitektrådgivning forløber oftest gennem hele byggeprocessen, men vi hjælper også gerne med udvalgte faser i byggeriet, som fx. en enkelt skitse eller tilsyn ved byggeriet. De nedenstående referencer er blot et udpluk af vores opgaver gennem tiden. Kontakt os eventuelt for bestemte referencer.Vi hjælper dagligt private og firmaer med deres byggeprojekter. Variationen i vores kunders situation og projekt skaber individuelle behov for rådgivning. Sammen med vores kunder har vi fundet den rigtige løsning, baseret på deres ønsker til involvering, økonomi og styring. Om det har været et nyt etagebyggeri eller en mindre designopgave, har vi sammen med kunden fundet omfanget af vores rådgivning i projektet.

[visual_portfolio id=”3089″]

Som vores udvalgte referencer viser, arbejder vi både i mindre og større skala. Vi kender til kompleksiteten i både større og mindre sager, og håndterer både det administrative, funktionelle og æstetiske. Kontakt os for yderligere information, eller hvis du ønsker materiale fra et specifikt projekt.