Stor ekspertise

Vores tegnestue har udført en bred vifte af opgaver for både private og erhvervskunder. Vi er stolte af at have rådgivet virksomheder som Københavns Lufthavn og Blast Premier,  ligesom vi har hjulpet en række uddannelsesinstitutioner og ejendomsudviklere med deres projektbyggerier.

Gennem årene har vi hjulpet private kunder med alt fra renoveringer og tilbygninger til nybyggeri og designopgaver. Vores arkitektrådgivning er normalt en del af hele byggeprocessen, men vi er også glade for at hjælpe med specifikke faser i projektet, såsom en enkelt skitse eller tilsyn under byggeriet. De referencer, vi har inkluderet nedenfor, er kun et udvalg af de opgaver, vi har udført gennem tiden. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere referencer.

Det nære samarbejde

Vi arbejder dagligt med private og virksomheder for at hjælpe dem med deres byggeprojekter. Hvert projekt er unikt, og vi tilpasser vores rådgivning til kundens ønsker og behov for involvering, økonomi og styring. Uanset om det er et stort etagebyggeri eller en mindre designopgave, så arbejder vi sammen med vores kunder for at finde den rigtige løsning.

Som vores referencer viser, arbejder vi både i mindre og større skala. Vi forstår kompleksiteten i både store og små projekter og håndterer både det administrative, funktionelle og æstetiske. Kontakt os, hvis du vil have mere information eller materiale fra et specifikt projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

MADS WINDFELDT ARKITEKTER

Øster Søgade 22
1357 Kbh K
+45 40 94 07 88
mads@windfeldt.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

mandag – fredag: 8-17

copyright 2023 Mads Windfeldt Arkitekter