Tegnestuen Mads Windfeldt Arkitekter er en mindre arkitektvirksomhed, beliggende i København, der rådgiver både private og erhverv. Vi hjælper både med nybyggeri og renoveringer, og arbejder i skalaen fra møbler /inventar til store erhvervsmæssige projekter.

Vores tilgang til arkitektur er baseret på en forståelse af en foranderlig verden, med skiftende behov og unikke krav. Hvert projekt har dets egne præmisser, forudsætninger og skal derfor behandles som det individuelle projekt det er. På tegnestuen tror vi på at have en nysgerrig og søgende tilgang til tingene, for kun ved at afprøve og afsøge mulighederne, opnår projekterne deres fulde potentiale.

Ledelse

Tegnestuen er ledet af arkitekt MAA Mads Adelørn Windfeldt, som har en solid erfaring med byggeri, både på tegnestuer og udførende entreprenørvirksomheder. Udover en lang erfaring som arkitekt har Mads også en praktisk tilgang kva sin uddannelse som møbelsnedker og personlige erfaring med at bygge sit eget hus.

Mads har blandt andet arbejdet hos ONV Arkitekter, hvor han var med til at realisere  400 præfabrikerede AlmenBolig+ rækkehusboliger på 8 forskellige grunde rundt i Danmark.  En af bebyggelserne var Grøndalsvænge, som fik Københavns Kommunes bygningspræmiering. 

Mads har desuden modtaget legat fra Statens kunstfond, en anerkendelse, han fik som partner hos LAWA – Lützen And Windfeldt Architects.

Vi har et tæt samarbejde med flere arkitektvirksomheder og ingeniørfirmaer, som vi deler kontor med, hvorfor vi altid kan sammensætte det rigtige team til jeres opgave.

Kontakt

Kontakt os for at høre mere på tlf 40 94 07 88 eller mads@windfeldt.dk

Curriculum Vitae for Mads Windfeldt

Tegnestuen er medlem af Danske Ark og har professionel ansvarsforsikring hos HDI.

 

Tegnestuen har til huse i et kontorfællesskab  ved navn KBH Base, i det gamle kommunehospital ved søerne i København.

Mads Windfeldt Arkitekter Aps
KBH Base 
Øster Søgade 22, 
1357 København K

tlf +45 40 94 07 88
mads@windfeldt.dk
CVR: 39 82 21 80