You are currently viewing Materialer
lastvognen kan lige akkurat komme ind i haven

Materialer

der ankommer fundamentblokke, stål og cement
der ankommer fundamentblokke, stål og cement

Her i weekenden kom de første materialer. Forud for dette har vi haft et langstrakt forløb, hvor vi har udarbejdet materialelister og indsamlet priser. Vi har haft kontakt med tre lokale tømmerhandler, som har beregnet priser på de 20 væsentligste materialer i byggeriet. Vi regner med et totalindkøb for en lille halv million over de 12 måneder, og det giver nogle helt andre (bedre) priser,  end vi kender det fra byggemarkederne. Vi endte med at lande en aftale med Davidsen Tømmerhandel i Venslev, dels på grund af deres tilbud, men også pga deres service ift levering og returnering samt en god faglig ekspertise, vi kommer til at gøre brug af. Jeg bestilte materialerne torsdag (kristi himmelfarts dag) og fik materialerne allerede fredag og lørdag morgen, ialt 20 ton materialer til fundament. Meget snart så støber vi…