You are currently viewing Arbejdslejr
Søren bruger Stavvibratoren

Arbejdslejr

Søren bruger Stavvibratoren
Søren vibrerer betonen, mens Mp, Adam og Kim flytter sten

Drengene kom forbi og fik lov til at prøve stort og tungt værktøj samtidig med at de hjalp os med byggeriet. Selvom om de til daglig arbejder som konsulenter, undervisere mv og den håndværksmæssige erfaring for nogle af dem består i at finde nummeret til håndværkerne, så viste weekenden, at de sagtens kunne bidrage. På to dage fik 7 mand støbt køkkenet, gravet kabler til pavillion og hønsehus, placeret det kapilarbrydende lag (sten) i kælderen og afrettet med grus til badeværelsets terrændæk. Arbejdet krævede beskeden oplæring, men masser af muskestyrke og tungt maskineri, perfekte betingelser for en drengeweekend….

Serviceniveauet var naturligvis højt, jeg havde brygget 40 L øl i anledningen, en let pale ale, som jeg kaldte “plads bajer”, den blev drukket af 70 cl mosteglas, så man undgik for hyppige ture mod fadølsanlægget. Det var skønt med hjælp og dejligt, at opleve, hvorledes der er fremdrift i tingene, når det er 7 mand frem for 1, der arbejder. Og så støbte vi det sidste randfundament, 7. boks (køkkenet), så det var en stor dag.

 

Skriv et svar